Onze diensten

Wij helpen jouw zaak te verbeteren

Bij Horeca Improvement vind je verschillende trainingen voor horecabedrijven, waarbij één belangrijk begrip altijd centraal staat: gastvrijheid

Onze trainers gaan met je team aan de slag om ze een gastvrije werkwijze eigen te maken. Iedere training maken we op maat, omdat ieder bedrijf en ieder team andere behoeften, leerstijlen en verbeterdoelen heeft.

Het aantal trainingen is afhankelijk van de vraag. Soms is één training voldoende, soms zijn er meer nodig. Sowieso bezoeken wij je bedrijf na een aantal maanden weer om te evalueren hoe het gaat: is de gastvrijheid verbeterd en worden de gemaakte afspraken nageleefd?

Onze trainingen

Voor ieder bedrijf de juiste training

Gastvrijheidstraining

Soms kan je team een opfrisser op het gebied van hospitality gebruiken. In deze training van een dagdeel nemen deelnemers een duik in de wereld van gastvrijheid. Het resultaat: inspiratie, nieuwe inzichten en een hoop positieve energie!

Mystery visit

De mystery visit vormt een ijzersterke basis om erachter te komen waar jouw bedrijf kan verbeteren. Wij komen als gast langs in jouw restaurant en beoordelen de gastvrijheid: zo kunnen we precies zien wat goed gaat en wat beter kan!

Coaching on the job

Vaak is er geen tijd om nieuwe medewerkers goed in te werken, wat zorgt voor ontevreden medewerkers en gasten. Wij doorbreken de cyclus: onze trainer coacht en motiveert je team op de werkvloer tijdens dagelijkse werkzaamheden.

Terrastraining

Deze training garandeert een top terrasseizoen! We leren je team een gastgerichte werkwijze aan, waarbij aandacht, advies, upsellen en samenwerken centraal staan. Een leerzame ervaring die zorgt voor tevreden medewerkers én gasten.

Mysterymedewerker

Wij gaan undercover in jouw bedrijf en werken anoniem schouder aan schouder met je team. Zo krijgen we een eerlijk en ongefilterd beeld van de werkwijze, samenwerking en andere dingen die spelen binnen jouw bedrijf.

Regie terug in de tent

Bediening, keuken, ontvangst... Weet je even niet waar je moet beginnen met het verbeteren van je zaak? Horeca Improvement helpt je de volledige controle over je bedrijfsvoering te pakken, zodat jij er weer echt kan zijn voor de gasten.

Onze werkwijze

Deze stappen doorlopen we samen

Kennismaking

Tijdens een persoonlijk gesprek stellen we samen de hulpvraag vast en bepalen we de gastvrijheidsdoelen van jouw bedrijf.

Training

We gaan met je team aan de slag: actief en interactief, waarbij ze samenwerken, elkaar een spiegel voorhouden en verbeteren.

Jouw eigen keurmerk

Na het succesvol doorlopen van de training ontvangt jouw bedrijf het enige echte Horeca Improvement-keurmerk!

Evaluatie

We evalueren gezamenlijk de training, en na een aantal weken spreken we elkaar weer om te kijken hoe het nu gaat met de gastvrijheid.